Misja: Kintaro i Zabuza
Misja polega na łapaniu kota, który uciekł od właściciela. Nie możecie używać w tej misji żadnych ninjutsu, ani genjutsu.
Kot jest cały czarny, jedynie ma białą plamkę na uchu.
Biegnie w stronę lasu, a wy spotykacie się obok akademii, więc jesteście jakiś kilometr od lasu.
Kolejność: Kintaro, Ja, Zabuza, Ja, itd.
Koncentruje chakre w nogach i biegne w kierunku lasu.
Ostatnio edytowany przez Kintaro (2008-06-14 11:32:11)
Gdy jesteście przed lasem słyszycie odgłos łamanych gałązek.. [kot biegnie bardzo szybko, jak na początku Shippuudena w misji drużyny Konohamaru xD]
biegne za nim i próbuje złapac
Nagle kot zbacza z drogi.. Pobiegł na lewo, gdzie jest gęściej drzew, nagle w oddali widzicie jakąś opuszczoną, niewielką i starą chatkę, do której wbiega kot..
Podbiegam do chatki i ostrożnie wchodzę, żeby kot mnie nie usłyszął.
W chacie nie ma nikogo.. Widzicie dużo broni.. Jest tam kilkadziesiąt kunai, shirukenów, SDW, dwie katany oraz a na półce przeterminowana bohaterska woda oraz stare eliksiry chakry. Kot wyskakuje przez okno bez szyb. Możecie coś zabrać ^^ Max 5 rzeczy.
BIORE 4 MIKSTURY CHAKRY I SDW . WYSKAKUJE PRZEZ OKNO I SPRAWDZAM GDZIE KOT POBIEGł
Ojeku, współczucie, no to ja biore 2 katany i 3 SDW i fiu przez okno xD
Ostatnio edytowany przez Kintaro (2008-06-14 15:23:42)
Kot biegnie dalej, nie zatrzymując się. Nagle dobiegacie do bramy wioski, gdzie zatrzymują was dwaj Chunini pełniący straż przy bramie.
mówimy im ze mamy misje złapac czarnego kota z białom plamkom na uchu i sie ich pytamy czy go widzieli
W takim razie jak Zabuza został zbanowany to sam Kintaro dokańczasz tą misje x]
Strażnicy odpowiadają, że musisz dać swoje dokumenty.. [pamiętaj, że czas leci , kot ucieka]
Wyciągam szybko Dowód Shinobisty xD i pokazuję
- Przepraszam, ale mogę już iść? Bardzo się śpieszę.