widząc jak to jutsu sie do mnie zbliża zrobiłem 3 mushi bushiny co skoczyły na dzrewa ch 6000

Piszczie chakre Przeciwnik okazuje się być shinobim ze Sharinganem. Atakuje wszystkich Katon Ryuuka no jutsu, jedno dziecko zostało poważnie ranne od ognia.
nic sie dziecku nie stalo bo ja to skontrowalem z Katon Karyuu endan i zrobilem jeszcze jakies jutsu
Chakra:5200

Robie 4 klony, mieszam się z nimi. Następnie rozdzielamy się.
CH - 6500
HP - 3500

W takim razie przeciwnik uderza w ziemię z dużą siłą (Gouwan), wszystkie wasze bushiny znikają. Gdy jesteście zdezorientowani, a także gdy odskakujecie od ataku, przeciwnik bierze skały (te powstałe z Gouwana) techniką Iwa Yado Kuzushi i rzuca je w was.
Jeśli chodzi o dzieci, to one też oberwały Gouwanem.

moj klon co był na drzewie wbija kunai temu gostkowi następny klon robi mu omote renge

Ja otworzylem 1 brame i znsizczylem wszystkei skaly ratujac dzieci
HP:2500

Dzieci i tak ucierpiały zanim ty zdąrzyłeś otworzyć bramę. Z rękawa wroga wysuwają się węże i wydycha z buzi trujący gaz.
Robie teleport przed dzieci i moich kompanow żeby ich nie zranić i dai kamaitachi ktory zdmuchuje dym, i rani zlego ninja.
CH - 5000
HP - 3500
Ostatnio edytowany przez SoRa (2008-06-08 11:04:53)

mój klon pojawia sie za shinobim i mu robi omote renge
CH- b.z
HP - full
Ostatnio edytowany przez Shino Aburame (2008-06-08 11:12:38)

Zatruliście się trochę gazem, więc jesteście ciut spowolnieni. Ninja przedziurawił Ci SoRa wachlarz (będziesz musiał kupic nowy ). A więc Shino gdy chciałeś zrobić omote renge ninja zrobił kawarimi za SoRe i poderżnął mu gardło.
Hari Jizou, nic mi sie nie stało, a wachlarza nie mogl mi przedrziurawic czy dymem ???
CH - 4300
HP - b.z

Kiedy wy sie z nim bawiliście otworzylem druga brame nagle pojawiam sie przed kolesiem i robieo moto renge z taka jaka mam syzbkoscia nie mugl sie obronic a dla dzieci nic nie jest tak naprawde akademia i boisko razem z bawiacymi sie dziecmi jest 100m dalej a my walczylismy w srodku miasta ten shinobi wpadl w moja iluzje ktora zrobilem juz na poczatku walki a teraz juz nie zyje shinobi sa pokonani a dzieciom nic nie jest

Dobra, pokonałeś tego gościa, ale ja tu jestem MG, więc mówię, że dzieci też ucierpiały, a SoRa umarł x]] A i SoRa nie masz wachlarzyka
SoRa zdobywa :
~ +1 do wykonanych misji rangi D
~ +20 postów
~ 2000G
Shino Aburame zdobywa :
~ +20 postów
~ 2000G
Soul zdobywa :
~ +20 postów
~ 2000G