Mówię
-Chciałbyś.I wchodzę pod ziemię.Robię coś
Chakra - 13 500
hp - b.z.
(wrog się śmieje) patrzy chlopakowi w oczy a chłopak sparaliżowany upada na ziemie a potem znika(to było jakieś genjutsu)
Wychodzę na powierznie i rzucam bombe dymną.Po chwili jest 5 mnie.
ch - b.z.
hp - b.z.
slyszysz glos ktory mówi jeszcze sie spotkamy ale narazie to koniec walki
Moja grupka idzie dalej w strone wioski.
nagle widzisz dym dochodzacy z lasu w poblizu Wioski mgły
Zmierzam ku temu dymowi.Następnie robie Dai Kamaitachi no Jutsu teraz widzę co się tam dzieje.
ch - 12 500
hp - b.z.
widzisz płonące chaty i pełno martwych bandytow naglezauwazasz 3 shinobi wioski deszczu jeden z ncih stojacy po prawej to ten ktorego wczesniej spotkales widzisz jeszcze jakas czarnowlosa dziewczyne i po środku siedzącego na malej skale ich przywódce zielono włosego chłopaka w czarnej pelerynie
Przyglądam im się dokładnie.Nie są oni klonami,stwierdzam to ponieważ mam sharingan.Czekam na ich ruch.
nagle ich dowódca wstaje i muwi: oddaj nam te dziecko bo inaczej moze stac sie ci jakas krzywda
Pytam się
-O czym ty mówisz ?
mówie otym dziecku które masz i się na ciebie patrzy w oczy poczym jesteś w genjutsu przeciwnika on zrobił króla nocy technike i jesteś przywiązany do słup[a a on ma sztylet i cię nim drźga przez 7godzin
Byłem już ledwo ale przypomniałem sobie o mojej wiosce,rodzinie i moim marzeniu.Dzięki tym wspomnieniom przezwyciężyłem ból.
on cię już skączył dźgać aty upadasz i niemasz nawed siły aby coś powiedzieć a drugi przeciwnik wzioł kunaia i cię dobił
więc ogłaszam że misja się nieudała
ale dostaniesz wynagrodzenie w wysokości 5tys